Jäsen

Restonomiliiton tai tuttavallisemmin Suren jäseneksi voi tulla jokainen Restonomi, olit työelämässä, opiskelijana tai yrittäjänä. Jos haluat löytää suuntaa, kuinka uraasi voidaan viedä eteenpäin, niin olemme oikea paikka sinulle. Olemme jokaisen Restonomin ammattiyhteisö.

Jäsenen jäsenmaksu on 33€/kk ja tämä kattaa kaikki palvelumme., jotka turvaavat työelämäsi.

Lisätietoja jäsenyydestä löydät täältä.

Opiskelijajäsen

Opiskelijajäsenet voivat valita itselleen sopivimman jäsentason kahdesta vaihtoehdosta: Lite- ja Star- jäsenyys. Opiskelijajäsenyys kannattaa, sillä siihen kuuluu kaikki samat jäsenedut kuin varsinaisella jäsenellä. Star-jäsenyyteen sisältyy myös työttömyyskassa.

Lite-jäsenyys: 12€ vuodessa

Star-jäsenyys: 85€ vuodessa

Opiskelijajäsenyydestä voit lukea lisää täältä.

Yrittäjä- ja ammatinharjoittajajäsen

Oletko yrittäjä tai ammatinharjoittaja? Me tuemme sinua, ja rakennamme kanssasi urapolkua ylöspäin.

Ammatinharjoittajien ja yrittäjien vuosittainen jäsenmaksu on 16,50€/kk. Tämä kattaa kaikki yrittäjille suunatut palvelumme, jolla voit saavuttaa omat unelmasi.

Haluatko tehdä unelmistasi totta? Liity nyt!

Tarvitsen jäsenmaksualennuksen

Jos elämäntilanteesi muuttuu ja jäät esimerkiksi perhevapaalle, niin olet oikeutettu -50% jäsenmaksualennukseen, koska elämän tärkeimmillä hetkillä emme halua olla tiellä.

Jäsenmaksualennusta on myös mahdollista saada muistakin elämäntilanteen muutoksista, joten klikkaa tästä ja selvitä, kuulutko jäsenmaksualennuksen piiriin.