Jäsen

Restonomiliiton tai tuttavallisemmin Sure ry:n jäseneksi voi tulla jokainen Restonomi, olit työelämässä, opiskelijana tai yrittäjänä. Jos haluat löytää suuntaa, kuinka uraasi voidaan viedä eteenpäin, niin olemme oikea paikka sinulle. Olemme jokaisen Restonomin ammattiyhteisö.

Jäsenen jäsenmaksu on 1,3% ennakonpidätyksen alaisista palkkatuloista (sisältäen lomakorvaukset, lomarahat ja luontoisedut kuten mm. lounas-, auto- ja puhelinedut sekä ns. tukipaketit irtisanomistilanteessa)

Lisätietoja jäsenyydestä löydät täältä.

Opiskelijajäsen

Opiskelijajäsenet voivat valita itselleen sopivimman jäsentason kahdesta vaihtoehdosta: Basic- ja Pro- jäsenyys. Opiskelijajäsenyys kannattaa, sillä siihen kuuluu kaikki samat jäsenedut kuin varsinaisella jäsenellä. Pro-jäsenyyteen sisältyy myös työttömyyskassa.

Basic-jäsenyys: 10€ vuodessa

Pro-jäsenyys: 96€ vuodessa

Opiskelijajäsenyydestä voit lukea lisää täältä.

Yrittäjä- ja ammatinharjoittajajäsen

Oletko yrittäjä tai ammatinharjoittaja? Me tuemme sinua, ja rakennamme kanssasi urapolkua ylöspäin.

Ammatinharjoittajien ja yrittäjien vuosittainen jäsenmaksu on 200 euroa (kertamaksu tai 16,66 €/kk). Jos liityt tai aloitat yritystoiminnan kesken vuoden, maksat jäsenmaksun vain loppuvuoden osalta.

Haluatko tehdä unelmistasi totta? Liity nyt!

Tarvitsen jäsenmaksualennuksen

Jos elämäntilanteesi muuttuu ja jäät esimerkiksi perhevapaalle, niin olet oikeutettu jäsenmaksualennukseen, koska elämän tärkeimmillä hetkillä emme halua olla tiellä.

Jäsenmaksualennusta on myös mahdollista saada muistakin elämäntilanteen muutoksista, joten klikkaa tästä ja selvitä, kuulutko jäsenmaksualennuksen piiriin.