Vakuutusturva

SUREn jäsenenä sinut on vakuutettu vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella sekä vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutuksella.

Vastuu- ja oikeusturvavakuutus ammatissa aiheutuvien vahinkojen varalta

 Akavan Erityisalat on ottanut jäsentemme turvaksi If Vahinkovakuutusyhtiön vastuu- ja oikeustutvavakuutuksen ammatissa aiheutuvien vahinkojen varalta. Korvauksen saaminen edellyttää, että jäsenyys on vahinkotapahtuman sattuessa kestänyt vähintään kymmenen kuukautta ja että erääntyneet jäsenmaksut on suoritettu. Jos jäsenyys on kestänyt alle kaksi vuotta, tulee myös riidan tai syytteen perusteen olla syntynyt jäsenyyden aikana.

Ketkä ovat vakuutettuja?

  • Toisen palveluksessa olevat SUREn jäsenet sekä jäseninä olevat opiskelijajäsenet työssä tai viran tai toimen haltijoina asioissa, jotka koskevat vakuutetun omaa työ- tai virkasuhdetta.
  • Opiskelijajäsenet ovat vakuutettuina myös opiskeluun tai työharjoitteluun liittyvissä asioissa.
  • Jäseninä olevat itsenäiset ammatinharjoittajat, jotka omistavat yrityksen yksin ja joiden palveluksessa ei ole työntekijöitä, ammatinharjoittamiseen liittyvissä asioissa.


Vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus

Jäsenetuna saat myös vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutukset. Nämä vakuutukset on otettu vakuutusyhtiö Turvasta.  Huomaathan, että matkavakuutukseen ei sisälly matkatavaravakuutusta.

Jäsenkorttisi on myös vakuutuskortti

Vakuutusnumero on painettu jäsenkorttisi kääntöpuolelle. Jos sinun tarvitsee käyttää vakuutusta, ota suoraan yhteys Turvaan. He neuvovat sinua vakuutuksen sisältöön liittyvissä asioissa ja myös korvauksen hakemisessa.

Jos tarvitset vakuutuksestasi erillisen todistuksen esimerkiksi viisumia varten, saat myös sen suoraan Turvasta. Kun asioit Turvassa, kerro olevasi Akavan Erityisalojen jäsen.

Turva palvelee numerossa: 01019 5110 (ma–pe klo 8–18).

Jos tarvitset uuden jäsenkortin, ota yhteyttä jäsenpalveluihin (jasenpalvelut(at)akavanerityisalat.fi).

Lue lisää vakuutuksista Akavan Erityisalojen sivuilta.

 


Liity Suren jäseneksi
Ota yhteyttä Sureen
Päivitä Sure jäsentietosi