Ura- ja työnhakupalvelu

Henkilökohtaista valmennusta työelämän muutostilanteissa

Urapalveluiden kautta tarjoamme jäsenillemme tukea työnhakuun, urasuunnitteluun ja työhyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

  • Tukea työnhakuun: tulokselliset työnhakukäytännöt, hakemus, CV ja työhaastattelu
  • Apua urasuunnitteluun: vahvuudet, tavoitteet, valintatilanteet, osaamisen tunnistaminen, työssä kehittyminen, LinkedIn-profiili, kehityskeskustelut, palkkaneuvottelut
  • Työhyvinvointia: työn ja muun elämän yhteensovittaminen, tunteet työelämässä

Ura- ja työnhakupalvelu on jäsenille maksutonta, ja toteutetaan puhelimen välityksellä. Työkaluja käyttämällä voit jäsentää ja kiteyttää taitojasi ja mielenkiinnonkohteitasi sekä punnita eri vaihtoehtoja. Keskustelusi valmentajan kanssa ovat luottamuksellisia.

Tarvitset jäsennumerosi varataksesi ajan valmentajalle. Jäsennumerosi löydät jäsenkortistasi. Jos olet unohtanut jäsennumerosi, ota yhteyttä  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai puhelimitse 0800 135 370.

> Lue lisää ja varaa aika henkilökohtaiseen neuvontaan


Monster

Kansainvälisen yhteistyöverkoston kautta voit hakea töitä viideltä mantereelta. Palveluun on koottu valikoidusti tehtäviä, joista jäsenten on entistä helpompaa etsiä itselleen oman alan työpaikkoja. Työnhakua helpottamaan voit perustaa oman vahtipalvelun.
Palveluun

Työnhakijan tuki: tyonhakija(at)monster.fi


Liity Suren jäseneksi
Ota yhteyttä Sureen
Päivitä Sure jäsentietosi