SURE ry

Suomen Restonomit - SURE ry on lokakuussa 2000 perustettu restonomien edunvalvonta- ja palvelujärjestö.

Liiton tarkoituksena on edistää ja valvoa restonomien palkkauksellisia, oikeudellisia, ammatillisia ja yhteiskunnallisia etuja. SURE on Akavan Erityisalojen jäsenjärjestö. SUREn jäsenet ovat samalla Akavan Erityisalat ry:n jäseniä, ja sitä kautta myös Akavan jäseniä.  SUREn jäsenet saavat ammatillisen edunvalvonnan ja asiantuntija-avun sekä monet muut jäsenedut oman järjestönsä ja Akavan Erityisalojen kautta.

SURE hoitaa jäsentensä edunvalvontaa mm. toimimalla työryhmissä, antamalla lausuntoja ja kannanottoja ministeriöiden lausuntoihin sekä vaikuttamalla lainsäädännön ja muiden säännösten valmisteluun. SURE antaa taustatukea Akavan Erityisaloille sen pyrkiessä kehittämään työelämää ja ratkomaan sen ongelmakohtia.

SUREn hallituksen puheenjohtajana kaudella 2018 - 2019 on Hyvinkäällä asuva Niklas Honkalehto. Puheenjohtajan lisäksi hallituksessa on kuusi jäsentä. Hallituksen toimikausi on kaksi vuotta. Hallitus kokoontuu noin kymmenen kertaa vuodessa.

SUREn ylintä päätösvaltaa käyttää kaksi kertaa vuodessa kokoontuva vuosikokous, joka hyväksyy mm. toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä valitsee hallituksen jäsenet ja puheenjohtajan.


Liity Suren jäseneksi
Ota yhteyttä Sureen
Päivitä Sure jäsentietosi