Muut jäsenedut

Jäsenyhdistyksemme jäsenenä voit hyödyntää A-lomien ja Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT -järjestön työkykyä ja terveyttä edistäviä ohjelmia, lomaetuja kuten mökkivuokrausta ja kansainvälistä Intervac-kodinvaihtopalvelua.

Jäsenedut.fi - palvelusta löydät runsaasi jäsenetuja. Palvelu on 35 akavalaisen liiton yhteinen jäsenetupalvelu. Akavan Erityisalat ry:n ja samalla SUREn jäsenenä voit rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Muista laittaa rekisteröityessäsi jäsennumerosi ja valita oma liittosi (Akavan Erityisalat) valikosta. Tietojasi ei luovuteta  kolmansille osapuolille. Mikäli haluat erota palvelusta, tietojasi ei säilytetä tässa rekisterissä. Jäsenyytesi  todistat myymälöissä Akavan Erityisaloilta saamallasi jäsenkortilla.

Tässä muuamia palvelusta löytyviä jäsenetukohteita:
  • matkustamiseen ja lomailuun mm. hotelleista, kylpylöistä ja hiihtokeskuksista
  • liikuntaan, vapaa-aikaan ja kuntoutukseen
  • kauneudenhoitopalveluista, lääkäripalveluista, optikkoliikkeistä ja jopa silmäkirurgiasta
  • outlet-liikkeistä, kultasepänliikkeistä, verkkokaupoista sekä monista merkkituotteista, esim. laukuista
  • lippukaupoista, oopperasta, teatterista, lehdistä sekä kirjoista
  • kodinkone-, huonekalu- ja sisustusliikkeistä
  • rakentamisen ja remontoinnin palveluista jopa talopaketteihin

Jäsenedut ovat käytettävissä palvelussa mukana olevien ammattijärjestöjen jäsenille. Varaudu todistamaan jäsenyytesi ostotapahtuman yhteydessä.

Jäsenkortilla saat alennusta myös Teboilin polttoaineista sekä muita vaihtuvia tarjouksia.

Palvelussuhdeoppaat ja palkkasuositukset

Selviytyäkseen työmarkkinoilla työpanostaan ja ammattitaitoaan myyvän on oltava perillä työn tekemisen muodollisuuksista. Akavan Erityisalojen sektorikohtaiset palvelussuhdeoppaat antavat vastauksia tavallisimpiin palvelussuhteen ehtoja koskeviin kysymyksiin. Oppaat ja suositukset (vain jäsenille) löydätäältä.

Akavan Erityisalat julkaisee mm. työelämän oppaita sekä neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Yhteenveto-lehteä. Jäsenet saavat oman sektorinsa oppaan sekä lehden postitse. Osan julkaisuista voi myös tilata painettuna liiton toimistosta. Julkaisutilaus

 Liity Suren jäseneksi
Ota yhteyttä Sureen
Päivitä Sure jäsentietosi