Jäsenmaksukäytännöt

Jäsenmaksunsa itse maksavien normaali menettely on, että jäsenmaksu maksetaan kerran kuukaudessa. Jos haluat poiketa tästä, asiasta on sovittava jäsensihteereiden kanssa. Maksaessasi jäsenmaksuja, muistathan käyttää saamiasi viitenumeroita.

Jäsenmaksu maksetaan kerran kuukaudessa. Näin varmistat jäsenyyteen kuuluvien vakuutusten, työttömyysturvan sekä muiden jäsenetujen voimassaolon. Jos haluat poiketa tästä, asiasta on sovittava jäsensihteereiden kanssa.

 

Olemme lähettäneet tammikuussa 2017 jäsenille viitenumerolistan. Listassa on tammi-, helmi- ja maaliskuulle omat viitenumeronsa. Huhtikuusta alkaen käytössä on vain yksi viitenumero, joka muodostuu jäsennumerosta ja pankin tarkistusnumerosta.

Mikäli et ole saanut jäsenmaksuviitteitä kuluvalle vuodelle tai tarvitset yksittäisen tilisiirron tietylle ajanjaksolle, voit tilata erillisen viitteen täältä. 

Verkkoasioinnissa on nyt Paytrail-ominaisuus, joka mahdollistaa jäsenmaksun maksamisen kaikkien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Mikäli haluat, että työnantajasi perii jäsenmaksun suoraan palkastasi, täytyy sinun antaa työnantajallesi tätä varten valtakirja. Sen voit tulostaa täältä. Yksi kopio valtakirjasta palautetaan liiton toimistoon, toinen jää työnantajallesi ja kolmas itsellesi.

Mikäli haet Erityiskoulutettujen työttömyyskassan etuuksia, kassa tarkistaa aina jäsenmaksusi.

Liitosta ei voi erota lopettamalla jäsenmaksujen maksamisen, vaan eroamisesta on ilmoitettava kirjallisesti ja jäsenmaksut maksetaan eropäivään asti.

Usein kysyttyä jäsenmaksuista.


Liity Suren jäseneksi
Ota yhteyttä Sureen
Päivitä Sure jäsentietosi