Toiminnanjohtajan haku käynnissä

SURE ry TOIMINNANJOHTAJAN AVOIN TYÖPAIKKA

Suomen Restonomit - SURE ry on vuonna 2000 perustettu Akavan Erityisaloihin kuuluva itsenäinen edunvalvonta- ja palvelujärjestö. SUREn tarkoituksena on edistää restonomien palkkauksellisia, oikeudellisia, ammatillisia ja yhteiskunnallisia etuja.

Etsimme SURE:lle todellista edustuksen ja organisaatiotoiminnan osaajaa

Me SURE ry:llä haluamme joukkoomme toiminnanjohtajaa 60% työajalla, joka edistää järjestön tunnettuutta niin yritys- kuin työntekijämarkkinoilla. Edustamamme ala on yksi Suomen suurimmista ja mielenkiintoisimmista. Restonomit toimivat ympäri Suomen hyvin monipuolisissa tehtävissä. Meitä työskentelee matkailu-, ravintola- sekä talouspuolen työtehtävissä. Toiminnanjohtajana pääset työskentelemään kaikkien edellä mainittujen toimialojen parissa.

Odotamme sinulta matkustusvalmiutta ja joustavuutta. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja pystyt kommunikoimaan suomeksi sekä englanniksi. Sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin merkityksen ymmärtäminen on toiminnalle tärkeää. Yhdistystoiminnan tuntemus ja kokemus auttavat tehtävän hoitamisessa.

Tärkeimpiin edustustehtäviisi kuuluu kontaktoida ja hankkia uusia yhteistyökumppaneita SURE:n edustajana. Operatiivisella tasolla tulet olemaan tiiviisti yhteydessä jäsenistöön, yhteistyökumppaneihin ja viranomaisiin. Osallistut liiton edustajana kokouksiin ja tapahtumiin. Lisäksi toimit hallituksen ja yhdistyksen kokouksissa sihteerinä.

Edellytyksiä työn menestyksekkäälle hoitamiselle:

- Kokemusta järjestötyöstä
- Aktiivista ja itsenäistä otetta
- Hyviä viestintätaitoja ja englannin kielen taitoa
- Esiintymistaitoja ja verkostoitumista kentällä
- Yhteistyökumppanisopimusten hankintaa
- Joustavuutta työajoissa
- Tarvittavaa ICT-osaamista

Eduksi katsotaan:

-Kokemus kampanjoinnista, budjetoinnista ja projekteista
-Näyttöä jäsen- ja varainhankinnasta
-Kokemus esimiestehtävistä
-Ymmärrystä ammattiyhdistysten toimikentästä
-Restonomitutkinto tai vastaava
-Sosiaalisen median osaaminen


Lähetäthän hakemuksesi CV liitteineen ja palkkatoivomuksellasi viimeistään 15.4.2018 osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Lisätietoja tehtävästä saat SURE ry puheenjohtajalta Niklas Honkalehdolta ti-to klo 10-18 välisenä aikana puhelinnumerosta: +358 40 504 7847
 

Liity Suren jäseneksi
Ota yhteyttä Sureen
Päivitä Sure jäsentietosi