Suosittele jäsenyyttä - tarjolla laadukkaita palkintoja

Hyvä SUREn jäsen, toivottavasti olet ollut tyytyväinen jäsenyyteesi ja haluat tuoda myös kaverisi, kollegasi tai perheenjäsenesi etujemme piiriin. Suosittelusta hyödytte molemmat!

 

Jos tuomasi uusi jäsen on päätoimisesti työelä­mässä, sinä saat kiitokseksi lahjakortin, jolla voit valita laadukkaista kotimaisista muotoilua olevista palkinnoista itsellesi mieleisimmän. Vaihtuva ja ajankohtainen tuotevalikoima sisältää upeita käyttö- ja harrastetuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä. Yhtenä vaihto­ehtona on edelleen myös lahjoitus hyvän­tekeväisyyteen lasten hyväksi.

Jos uusi jäsen on päätoiminen opis­kelija, saat 20 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin, jonka voit käyttää haluamallasi tavalla.

Mitä useampi suosittelemasi henkilö liittyy jäseneksi sitä useamman palkinnon saat!

Näin se toimii:

Kun suosittelemasi henkilö on liittynyt jäseneksi, saat postitse lahjakortin, jonka sisältämällä koodilla voit valita mieleisesi palkinnon osoitteesta www.perfectfinnish.fi. Mikäli suosittelemasi uusi jäsen on päätoiminen opiskelija, saat 20 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin. Lahjakortti postitetaan sinulle täältä toimistosta.

Arvostamme suositteluasi suuresti. Se käy helposti tästä klikkaamalla.

 

MGM banneri



Liity Suren jäseneksi
Ota yhteyttä Sureen
Päivitä Sure jäsentietosi